Drs. Babette Ruhaak

Burnout Coach Bussum / het Gooi

Burnout Coach Bussum & Gooi

Wanneer heb je een burnout coach nodig?
Je hebt een burnout coach in Bussum/ het Gooi nodig als stressklachten hebt, overspannen bent of een burn out hebt en niet aan het werk bent. Mensen die lijden onder een burn out zijn uitgeput, overspannen en hebben vaak ook depressie symptomen.

Een burn out kan vanuit verschillende oorzaken ontstaan zoals bijvoorbeeld: een moeizame relatie, stress op de werkvloer, faalangst of perfectionisme.  De oorzaak van een burn out kan onze SheConsult burnout coach in Bussum/ het Gooi in de kaart brengen om zo herstel mogelijk te maken.

Burnout Coach Bussum

Vind nu een Burnout coach in Bussum! Voel je stress? Ben je overspannen? Kamp je met burn out klachten? Babette Ruhaak is onze ervaren en gespecialiseerde burnout coach in Bussum die voorkomt dat je omvalt. Maak kosteloos een telefonische afspraak met onze burnout coach in Bussum/ het Gooi. Ook online burnout coaching mogelijk.

 

Burnout Coach Bussum & het Gooi

Welkom! Ik ben Babette Ruhaak en gespecialiseerd burnout coach en psycholoog in Bussum / het Gooi. In de afgelopen jaren heb ik als burnout coach in Bussum/ het Gooi veel verschillende vrouwen mogen helpen om betere keuzes te maken, zich niet weg te cijferen, hun eigen kracht te zien én te gebruiken. Een burn out is namelijk jouw wake up call. En ik help je verder.

Drs. Babette Ruhaak
Loopbaancoach | Psycholoog

SheConsult Burnout coach Bussum.
Burnout coach voor het gooi het Gooi

 

Waarom een Burnout Coach alleen voor Vrouwen?

Stel je grenzen & prioriteiten

Vind een Burnout Coach in Bussum & het Gooi!

BURNOUT COACH bUSSUM / hET gOOI

Hoe werkt een
Burnout Coach?

Aanpak Burnout Coach

Ik start een burnout coach traject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk burnout coach traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

Burnout Coach Bussum

Burnout Coach Bussum & Gooi

Burnout Coach Vrouwen

Burnout Coach voor vrouwen

BURNOUT COACH bUSSUM / hET gOOI

Waarom een Burnout Coach voor vrouwen?

Waarom een Burnout Coach in Bussum voor vrouwen?

Babette Ruhaak is een burnout coach speciaal voor vrouwen, omdat vrouwen in hun werk tegen andere dingen aanlopen dan mannen. Bijvoorbeeld:

  • Vrouwen moeten 2x zo hard werken voor dezelfde reputatie
  • Vrouwen hebben 2x meer last van onzekerheid
  • Vrouwen hebben last van seksisme en vooroordelen 
  • Vrouwen hebben vaak thuis ook nog een heel takenpakket
  • Vrouwen begrijpen de politieke spelletjes van mannen niet en hebben daar een afkeer van
  • Vrouwen hebben het idee dat ze zichzelf verloochenen op hun werk

Dit geldt uiteraard niet voor alle vrouwen maar al deze factoren kunnen meespelen in het ontstaan van stressklachten en een burn out. De burnout coach in Bussum/ het Gooi weet hoe ze vrouwen hierin kan begeleiden.

via skype of zoom

Burnout coach in Bussum/ het Gooi. Ook online begeleiding!

Loading...