020-3080644 info@SheConsult.nl

Online loopbaancoaching

Effectief, op het moment dat het jou uitkomt en goedkoop

Toe aan een nieuwe baan, een nieuwe functie, een carrièreswitch of misschien wel voor jezelf beginnen? Een einde maken aan je onzekerheid, of werken aan je werk-privebalans? Of wil je goede afspraken met je partner om te komen tot een goede taakverdeling thuis?

 

Geen tijd of geld voor een coach?

 

Of vind je het gewoon prettiger om het online te doen? Dat kan met onze online trainingen. In je eigen tempo, zonder reistijd, en veel goedkoper dan coaching.

We bieden 4 online trainingen aan:

45+ succesvol en gelukkig

Deze training is voor, de naam zegt het al, de 45+ vrouw. Vrouwen van die leeftijd zitten over het algemeen in de overgang. Naast allerlei lichamelijke veranderingen verandert er mentaal echter ook iets. Wat we vaak zien, is dat vrouwen dan een nieuwe keuze willen maken. Ze willen nu echt zelf aan het roer staan en iets gaan doen waar ze écht blij van worden. Deze training kan helpen in dat proces.

Top werk-privebalans

Een goede werk-privebalans is belangrijk voor iedereen. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om die te realiseren. Zeker als je een verantwoordelijke positie hebt en een druk privéleven, vergt dat best wat kunst- en vliegwerk. In dat opzicht kunnen we leren van topsporters, zij weten als geen ander hoe ze het maximale uit zichzelf moeten halen en een bevredigend leven kunnen hebben. In deze trainingen zijn de inzichten uit de sportpsychologie toegepast op de werk-privebalans.

F*ck die Onzekerheid

Gebaseerd op de bestseller F*ck die Onzekerheid. het boek volgt het stappenplan achterin het boek, maar breidt dat uit met extra informatie en oefeningen.

Keukentafelplan

Hoe voer je het gesprek met je partner over de taakverdeling thuis, zonder dat meteen de verwijten over de tafel vliegen? Deze training kan je daarbij helpen. Deze training doen we al 12 jaar met veel succes, eerst in de vorm van een werkmap en nu dus ook online.  

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

 

Deze trainingen draaien op het learning platform Soofos. Via de infobuttons kom je op dat platform. Je vindt daar meer info, ook over de duur van de trainingen en over de kosten. Via dat platform kun je training kopen en vervolgens volgen.

Online Training 45+ succesvol en gelukkig

Ben je toe aan nieuw werk?  Wil je nu zelf eens kiezen? Toe aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is deze training iets voor jou!

Online Training TOP-werk-privébalans

Een goede werk-privébalans is een topprestatie. In deze training passen we de inzichten uit sport- en prestatiepsychologie toe op jouw werk-privébalans.

Online Training F*ck die Onzekerheid

Deze training van 10 videolessen helpt je het stappenplan uit het gelijknamige boek te volgen en uit te voeren. Zodat je in 10 weken meer zelfvertrouwen hebt.

Online Training Keukentafelplan

Deze training van 4 lessen helpt je het gesprek te voeren met je partner over de taakverdeling thuis. Geen ruzie, een eerlijke taakverdeling, everybody happy!