085-0605177 info@SheConsult.nl

Stress & Burn-out coach

mr. Sonja Jansen

Stress verminderen?

Overspannen?

Voorkomen van een burn-out?

Herstel van een burn-out?

Ik help je!

Ik weet wat je doormaakt, want ik heb zelf ook in een zware burn-out gezeten. Ik kreeg genoeg signalen maar ik negeerde ze. Ik dacht dat het zo’n vaart niet liep, dat ik het nog wel even vol zou houden.  Niets bleek minder waar.
Dat was in het jaar 2000 en het heeft twee jaar geduurd voordat ik er helemaal van hersteld was. Destijds was er nog geen specifieke burn-out coaching, maar nu gelukkig wel. Jouw herstel hoeft dus geen twee jaar te duren. En voorkomen is natuurlijk nog veel beter.

 Met mijn specifieke methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent, of dreigt kwijt te raken. Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt en ook geheel anders in het leven staat. Namelijk met veel meer bewustwording, (zelf)vertrouwen en innerlijke kracht. Vanuit rust kun jij keuzes maken waar jij écht blij van wordt, zodat je nooit meer in deze situatie terecht zult komen.

 Mijn programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren om met een beproefde methode aan de slag te gaan en daardoor al snel te ervaren dat je stappen zet in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Het programma bestaat uit 16 modules, waarvan 10 online onderdelen. Dat zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema, die je lekker thuis op jouw moment volgt. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.

 Daarnaast kent dit programma 6 verdiepende individuele coachsessies (offline), waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen voor jou specifiek. Die vinden plaats in Amersfoort, in het midden van het land.  Ongeveer 3 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging, dus eigenlijk is de begeleiding 7 maanden. Gedurende de gehele periode dat je dit programma bij me volgt kun je altijd contact met me opnemen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, ik loop met je mee.

Kosten
De kosten van heel traject bedragen € 5.795,-  excl BTW.  Dit is inclusief  de online-werkbladen, 2 de twee boeken van Vréneli Stadelmaier en de SheMasterplan-syllabus.

Voor overige trajecten rekenen we de tarieven zoals op de tarievenpagina.

 Ik heb al veel vrouwen met dit traject geholpen en doe dat ook graag voor jou. Lijkt dit wat jij nodig hebt?  Neem gerust contact op voor een vrijblijvende intake.

Ik ben een open, communicatieve persoon met een warme en enthousiaste uitstraling, die graag zelfstandig werkt. Kwaliteit leveren is voor mij belangrijk. Ik maak makkelijk contact, ben geïnteresseerd in de ander, houd van diepgang, investeer in relaties en ben verbindend. Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en heb er plezier in om anderen van dienst te zijn. Dit combineer ik met integriteit, klantgerichtheid en een onafhankelijke, oplossingsgerichte instelling. 

 

Ik begeleid als coach vrouwen die klachten van overspannenheid of burn-out (dreigen te) ontwikkelen met een programma dat online en offline elementen heeft. Daarin gebruik ik mijn eigen methode, waarin ik gebruik kan maken van mindfulness, NLP, systemisch werken en emdr. 

Ik ben gewend om op een laagdrempelige, deskundige, persoonlijke en oplossingsgerichte manier te begeleiden in een persoonlijke ontwikkeling van de ander. Dat doe ik  door in verbinding te zijn met die ander, goede en gepaste vragen te stellen, te spiegelen en zo nodig te confronteren, maar wel vanuit respect. 

Het is mijn ambitie om vrouwen lekker in hun vel te laten zitten en te laten ervaren wat ze écht willen. Als ze goed in verbinding zijn met zichzelf zullen ze krachtiger in het leven staan en beter functioneren in relaties met anderen. Op die manier is er een rimpeleffect waardoor de wereld een beetje mooier zal worden.

 

praktijk-Sonja Jansen, Amersfoort, SheConsult

Stress & Burn-out coach 

Sonja Jansen

085-060.5177

Vijlenerberg 10
3825 DL Amersfoort

Google Maps >

Ook andere trajecten?
Ja, Sonja doet ook andere trajecten zoals onzekerheidscoaching of loopbaancoaching. Meer weten? Maak een telefonische afspraak met haar.

Stress? Overspannen? Burn-out voorkomen? Herstel van burn-out?

GEEN WACHTTIJD. JE KUNT METEEN STARTEN!

Opleiding & Werkervaring van Sonja Jansen

 

 • Rijksuniversiteit Utrecht, 1984, Nederlands Recht (Sociaal recht)
 • Academie voor Psychodynamica, 2014, Professioneel coach
 • NEM Academy, 2019, Emdr opleiding
 • The Limetree, 2012, Coaching & mediation
 • Bezemer en Kuiper, 1997, Opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenst gedrag op het werk ((seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie en pesten)

Verschillende verdiepende
cursussen op mijn vakgebied van coaching en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit.

 • SheConsult, burn-out coach
 • Coach & vertrouwenspersoon,
  Burn-out coach en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit  
 • Verhoeve (Advies) B.V.,
  bedrijfsjurist
 • ARAG Rechtsbijstand,
  Arbeidsjurist
 • Extendum,
  Juridisch adviseur arbeid
 • DAS Rechtsbijstand,
  Juridisch medewerkster afdeling, en later teamleider, arbeidsrecht.

 • Humanitas taalmaatje, Begeleiding van vrouwen die nieuw zijn in Nederland om beter de Nederlandse taal te kunnen beheersen en te integreren in de Nederlandse samenleving
 • Vereniging Amersfoortse Ondernemingen, lid
 • Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, lid

Overige info

Ik ben gespecialiseerd in Burn-out voorkomen en herstel, maar ik doe ook andere trajecten zoals Corona Coaching. 
Lid van de:

Publicaties/Certificaten

 • Manifest: hoe je never nooit burn-out raakt
 • Mindfulness
 • NLP
 • Familie Oopstellingen
 • EMDR

Stress?

Overspannen?

Burn-out?

Het gaat niet vanzelf weg. Een weekje vakantie helpt niet, twee weken ook niet, en een maand ook niet.
Zodra je weer in het gewone leven stapt, stap je weer in je gewone patronen en slaat de druk weer toe. Doe er wat aan. Nu!
Het leven is te kort om zo te tobben met stress.

Wachten helpt niet. Sonja wel!

GEEN WACHTTIJD. JE KUNT METEEN STARTEN

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Sonja:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Sonja:

Jouw positiviteit heeft mij enorm goed gedaan. Jij hebt mij, met de werkbladen en gesprekken, laten nadenken en inzien hoe lang ik al hierin zat en wat er precies speelde. Daarna heb jij laten zien, mij geleerd om weer positiviteit in mijn leven te hebben. Hoe weer in mijn kracht te komen en vertrouwen te hebben. Fantastisch!

De bewustwording van wat er speelt en hoe ermee om te gaan. Elke week maakte ik weer een stap naar de betere ik. De werkbladen zijn een mooie back up om dit vast te houden.

Wilna

Het was chaos in mijn hoofd. Ik kon niets onthouden, geen energie om wat te doen. Durfde niet voor mezelf op te komen. Ik was de mening toegedaan dat het allemaal door mezelf kwam. Ik zocht een manier om het knopje in mijn hoofd weer om te krijgen.  Liefst met 1 pil in 1 dag. Maar begreep dat dat er niet was, dus zocht een alternatief waar ik me goed bij voelde.
Het begon met inzicht hoe het zo ver heeft kunnen komen.  En alle stappen daarna die genomen moesten worden om mezelf weer tot een volwaardig en gelukkige vrouw te voelen. Dank!

Ciska

Je combineert coaching met meditatie oefeningen en, daarnaast, krachtige
oefeningen waarmee je in korte tijd echt doorbraken kunt maken. De visualisatie oefeningen hebben heel veel voor mij betekent. Daarnaast vind ik je als persoon ook gewoon een heel fijn en liefdevol mens. Het was altijd een warm bad zodra ik bij je binnenstapte. Alsof ik je al heel lang ken!

Caroline

INVESTEREN IN JEZELF

Burn-out coaching: Het tarief is € 5.795,- inclusief voorbereiding, interne verslaglegging, de online werkbladen, 6 sessies met de coach en online en telefonische  ondersteuning door de coach, en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. Het tarief  is exclusief 21% BTW.

Andere tarieven: zie de pagina met de tarieven.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Sonja:

Laden...