Incompany Corona Training & Coaching

Welkom!
Wat een goed idee van UWV om jou in de gelegenheid te stellen Incompany Corona Training & Coaching te volgen! Dit programma is speciaal voor jou gemaakt, om je te helpen het beste uit de Corona-tijd te halen. Voor de een zal dat puur crisisbeheersing zijn (bijvoorbeeld thuiswerken met partner en kinderen op 50m2) en voor de ander wordt het juist duidelijk dat ze zaken wil veranderen. Of dat er zaken moeten veranderen.

Coaching werknemers

Ze zeggen wel een eens ‘onder druk wordt alles vloeibaar’, en dat is ook zo. Dat wat vast stond, staat in eens minder vast. Wat al niet goed was, wordt nu dwingend niet meer goed. En dat biedt kansen. Kansen om het anders te doen, kansen om het beter te doen.

Incompany Corona Coaching duurt zo'n drie weken en bestaat uit 10 mailtjes, en een optioneel coachgesprek met een van onze coaches, helpt je daarbij. Met opdrachten, uitnodigingen tot zelfreflectie en oefeningen. Niks hoeft, alles mag. Het is aan jou.

Succes!

Vréneli Stadelmaier

 oprichter SheConsult

Corona Coaching geïnspireerd op onderzoek van McKinsey

De Incompany Corona Coaching is gebaseerd op onderzoek van McKinsey door Barsh en Cranston naar Centered Leadership. (‘Vrouwelijk Leiderschap’ door J. Barsh and S. Cranston).  

Het model is ontwikkeld om jezelf te kunnen managen en verbeteren in uitdagende tijden. Dit model kan dus bij uitstek helpen in aanpassing aan wat de huidige corona- tijd van vrouwen vraagt.

Voorwaarden: intelligentie, veranderingsbereidheid, communicatieve vaardigheden, leiderschapsskills.

Programma:

De Incompany Corona Coaching van SheConsult is geïnspireerd op het Centered Leadership model van McKinsey en gaat,  vanuit dat theoretisch kader, in op de 7 issues die uit ons onderzoek naar voren komen als issues waar vrouwen in deze Corona-tijd mee worstelen.

Loading...